Nappas kortingspas van www.nappas.nl voor kortingen

Nappas kortingspas van www.nappas.nl voor kortingen

Als je kortingen wilt met de nappas kortingspas kan je dat bestellen via www.nappas.nl. Met de NapPas kan je naar verschillende attracties zoals naar KidZcity. KidZcity is een van de grootste indoor speeltuinen van Nederland en is gelegen in Utrecht.  Het is een leuk uitstapje voor het gezin en je kan er veel kortingen mee krijgen.

KidZcity Utrecht is dé indoor speeltuin voor kinderen van 0 t/m 12 jaar in hartje Utrecht! In deze overdekte stad vol avontuur spelen kinderen samen met Papa & Mama, Opa & Oma of vriendjes en vriendinnetjes in alle veiligheid.

Er zijn verschillende themagebieden met elk hun eigen karakter en belevenissen. Zo is er een doolhof, een draaimolen, botsauto’s, verschillende klim en klauter toestellen en enorme glijbaan. Elke dag is er van alles te doen voor de kids én de volwassenen.

KidZcity is ook een perfecte gelegenheid om een kinderfeestje te geven. Je kan er bijvoorbeeld teams maken om te lasergamen of je kan er de kinderen lekker hun gang laten gaan op de verschillende toestellen.

Voor de kleinste kinderen is er ook een speciaal gebied. Hier kunnen de jongste lekker in de ballenbak spelen, op verschillende klimtoestellen en ze kunnen op de speciale loopwagen parcours met tankstation!

De begeleiding kan ervoor kiezen om mee te gaan het speelterrein op, van de glijbaan af of punten te scoren tijdens het lasergamen, maar ze kunnen ook de kinderen overzichtelijk in de gaten houden vanuit het terras.

Kortom een erg leuk uitje voor de hele familie!