Gebruik een brandmeldinstallatie van Brinkman!

Gebruik een brandmeldinstallatie van Brinkman!

Brandveiligheid binnen een bedrijf vergroten willen we allemaal. Je zit er immers niet op te wachten dat brand behoorlijk wat schade kan toedoen. Of nog erger, met dodelijk afloop. Kies er dus voor om een brandmeldinstallatie van Brinkman te installeren! Hiermee detecteer je brand en met name rook sneller. Daarnaast beschikt Brinkman ook over meerdere exemplaren die ook koolmonoxide kan detecteren.

Een installatie waarmee levens gered kunnen worden is niet alleen verstandig, maar ook verplicht op de werkvloer. Een verzekeringsmaatschappij verwacht vaak dat jij dit al hebt geïnstalleerd alvorens er een verzekering wordt afgesloten. Pas dan ben jij gedekt en wordt jouw onderneming verzekerd mocht er toch nog iets gebeuren.

Welk exemplaar past bij jouw bedrijf?

Een brandmeldinstallatie van Brinkman is dus een aanwinst om het te hebben geïnstalleerd in jouw bedrijf. Brinkman beschikt overigens over diverse modellen waaruit je kunt kiezen. Kies jij voor het basic model die alleen rook detecteert? Of ga je voor het uitgebreid model waarbij je ook beschermd bent tegen koolmonoxide. Kortom, meer dan genoeg mogelijkheden en tevens ook de beste keuze.

Neem hiervoor contact op met Brinkman en zij helpen je maar al te graag verder. Het opvragen van een offerte zal ertoe leiden dat zij bij jou langskomen op locatie. Tijdens de inspectie op locatie wordt er goed gekeken naar welk model het beste zal aansluiten op de ruimte. Maak in ieder geval kennis met de expertise en kunde wat zij jou kunnen bieden.